Skäggtrimmer med olika funktioner

0
376

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Är du ute efter en prisvärd skäggtrimmer av kvalitet? Eftersom många använder sin skäggtrimmer dagligen kan det vara smart att spendera lite extra och investera i en lite mer avancerad apparat.

Förutom nedanstående tips är det rekommenderat att läsa ett skäggtrimmer test för att se vad både användare och experter tycker om olika skäggtrimmers. Genom att göra lite research minskar du risken för att köpa en trimmer som du inte komma bli nöjd med.

Inte bara för skägget

För en skäggtrimmer med många olika funktioner kan även användas på övriga kroppen och inte bara i ansiktet. Varför köpa två apparater när du kan använda samma till flera saker? Läs vidare för några tips på hur du hittar bäst skäggtrimmer:

Batteridriven skäggtrimmer

Om du reser mycket är det rekommenderat att investera i en mindre batteridriven skäggtrimmer. Slipp behöva oroa dig för att den har laddat ur eller att stickkontakten inte passar i eluttaget.

Släng istället ner ett paket extra batterier i resväskan så är det klart!

Skäggtrimmer med dammsugarfunktion

En skäggtrimmer med dammsugarfunktion är för dig som inte tycker om att städa upp efter varje gång du rakat dig. En skäggtrimmer med dammsugarfunktion suger enkelt upp alla strån du rakar av och lämnar badrummet helt rent då du är klar.

Sladdlös uppladdningsbar skäggtrimmer

Ett alternativ som fungerar bra i hemmet. Du kan enkelt ladda din skäggtrimmer vid behov men du behöver inte “slåss” med sladden då du rakar dig.

Tänk på att ha koll på laddningstiden på trimmern du väljer då en del maskiner tar hela tolv timmar att ladda upp.

Har du oönskat hår i både näsa och öron?

Då bör du investera i en skäggtrimmer med specialgjorda tillbehör för just detta. Det gör morgonbestyren enklare, du behöver endast använda en maskin för alla dina behov. Samt att det också tar upp mindre plats i skåp och lådor.

Stylat skägg

För dig som ser skägget som en utsmyckning finns det skäggtrimmers med många olika tillbehör. Apparater där du kan välja mellan flera olika längder samt precisions trimma där det behövs.

Dessa maskiner är oftast lite dyrare men du får ett mycket snyggare resultat.

Olika skärlängder

Ett skägg är ett personligt val och det är upp till dig hur du vill att det ska se ut. Kontrollera vilka olika skärlängder skäggtrimmers erbjuder för att säkerställa att den maskin du valt passar just dig.

Priset – alltid en viktig faktor

Skäggtrimmers finns precis som hos alla andra elektroniska apparater i alla prisklasser. Allt från 200 kronor upp till 2000 kronor. Du får mest för pengarna om du väljer en skäggtrimmer i prisklassen 500-1000 kronor.